Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan oldható meg a legegysze...

Hogyan oldható meg a legegyszerűbben, hogy a PC-n megnyitott weboldal telefonon is megnyíljon?

Figyelt kérdés

PC-n böngészek, találok egy oldalt, ahol sok az olvasnivaló. Telefonon szeretném tovább olvasni. Tehát telefonon is meg kellene nyitni ugyanazt az oldalt, amit PC-n nyitottam emg épp.

Eddig azt csináltam, hogy az URL-t QR kód generátorba másoltam, és a QR kódot a telefonnal leolvastattam, így megnyitotta az adott oldalt.

Van ennek egyszerűbb módja? Ha igen, akkor mi az?

szept. 11. 20:07
 1/8 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Öhh nem mondom hogy minden böngészővel megy és biztos hogy instant de a chrome ha be vagy jelentkezve akkor átviszi a böngészési előzményeket (ill minfkettő a google szerver oldalon tárolja/éri el)
szept. 11. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Firefox-ot használok. Ott van 2 funckió (persze telefonon is Firefox, és belépve):

1. Egyrészt bármelyik fülön jobb klikk, Lap küldésre eszközre, és kiválasztod a telód, jön rajta értesítés, megnyomod, megnyitja

2. Másrészt a nyitott fülek is szinkronizálva vannak, telefonon rámész, látod PC-n mik vannak nyitva

szept. 11. 20:16
 3/8 VadApuci ***** válasza:
70%
Chrome-nál ugyanez, mint amit a kettes írt ;)
szept. 11. 20:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik lehetőség a Pocket, direkt erre van kitalálva.

[link]

szept. 11. 20:26
 5/8 2*Sü ***** válasza:
48%

Ha valamiért a két eszközön más böngésző és/vagy más fiók van, akkor az URL-t kell valahogy az egyikről a másikra eljuttatni. Erre ezernyi lehetőség van. Pl. elküldöd önmagadnak emailben. Vagy akár Messenger üzenetben (tudsz magadnak is üzenni, ha név alapján megkeresed magad). Facebook posztként is megoszthatod, beállítva, hogy egyedül te lásd az adott posztot. De az általad kitalált QR-kód is egy megoldás, lehet az sem sokkal macerásabb, mint amiket én írtam.

De tényleg az a legegyszerűbb, ha a két eszközön ugyanazt a böngészőt használod, ugyanazzal a fiókkal. Ott vagy el tudod küldeni az URL-t az egyik eszközről a másikra, vagy beletéve a könyvjelzők/kedvencek közé a másikban is meg fog jelenni, vagy eleve látod, hogy a másik eszközön milyen lapok vannak nyitva.

szept. 11. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:
+1 a firefox ökoszisztémára. Bár meglepődnék, ha chrome-ban egy hasonló megosztás-küldés eszközre funkció, amikor be vagy jelentkezve mindkét eszközön.
szept. 12. 06:53
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
KDE connnect telefon és számítógép között.
szept. 12. 10:23
 8/8 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat!
szept. 17. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!