Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért pörög fel a venti a gépbe?

PandaaYxZ kérdése:

Miért pörög fel a venti a gépbe?

Figyelt kérdés
Múltkor sikeresen folyadékot öntöttem a gépbe, de szerencsére túl élte a masina csak annyi a probléma hogy folyamat felpörög a felső venti a gépbe és ettől nagyon hangos. Annyit még tudni kell hogy az alaplapon az egyik led pirosan világit szóval tudom hogy valami probléma lehet a géppel. Vagy éppen ettől a problémától pörög fel a venti? Mindenesetre aki tud válaszolni azt megköszönném. Mielőtt bárki irná hogy nézessek rá a gépre, tudom csak kiváncsi vagyok mitől lehet ez mert már idegesitő ez a zaj...
tegnapelőtt 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
A probléma a folyadékkal kezdődik. Egy ebből adódó zárlat okozhat a leírthoz hasonló anomáliákat. Jó lenne első lépésként rendesen kiszárítani a vasat.
tegnap 00:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha felülről érte a folyadék, esélyes hogy maga a venti ment tönkre és azt jelzi a gép, hogy képtelen szabályozni. Ha valami kritikus komponenst ért volna nem lenne kép, csak csipogna.
tegnap 10:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Az alkatrészekre amire ráfolyt a folyadék le lett takaritva rendesen és ki lett száritva is, egyedül a videókártyát és az alaplapot érte amúgy meg talán ahogy a kettes irta a ventit mivel felülről folyt bele.
tegnap 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!