2 hónap után elő vettem a számítógépemet Be kapcsolás után 5 rövid sipolás utána 1 perc után túl pörög a venti mintha el akarna repülni a gép?
Mondták haverok hogy cseréljem meg a 2x8 GB RAMot meg cseréltem de semmi. utána mondták tegyem át másik slotba és lám sikerült be is kapcsol csak 1 rövid sipolás meg valamit ki ír és F1 et kell nyomni (meg próbálok képet be csatolni)
De itt igazából az a kérdés hogy mért csinálta ezt???
A mostani jelenség oka minden bizonnyal az, hogy lemerült az alaplapi elem. Egy sima CR2032-es elemről van szó, egyszerűen kicserélhető. Mivel lemerült, a BIOS elfelejtette a beállításait és visszaállt alapállapotba. Erre figyelmeztet. Új elem+BIOS-ban a beállítások mentése megoldja.
Ez viszont még az eredeti jelenséget nem feltétlenül magyarázza meg.
Képet küldeni pedig úgy tudsz, hogy független szolgáltatóhoz feltöltöd (pl. kepkuldes.com) és a kapott linket illeszted be ide.
Rendben megyek is a boltba
De ha ki cserélem akkor nem fogja ki írni amit küldtem képen?
Na ki cseréltem az elemet
Első bekapcsolásnál ugyan azt ki írta
Utána meg javult se sipolás se írás
10 másodperc alatt be kapcsol a gép
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!