Mivel lehet a gond? Ha megveszem eredetibe a játékot, ott nem lenne ilyen?
Figyelt kérdés
Üdv! Van az a játék h cossacks 3. És az a baj hogy az emberkék néha eltünnek benne elég élvezhetetlen így a játék. Leszedtem ugyanazt a játékot 3 féle "verzióba" úgymond más feltöltőktől és kipróbáltam, de ugyanaz a probléma. Asztali PC 4 gigás videókártyával, próbáltam hogy frissítem a videokártya drivert szoftvert, de semmi változás.
Ha megvenném eredetibe akkor nem lenne ilyen? Én csak erre tudok gondolni h ezt azért csinálja mert tört a játék amikkel néztem , mással nem tudom magyarázni ezt a jelenséget
tegnap 14:41
1/3 A kérdező kommentje:
Egy régebbi laptopon megnéztem windows 7 rendszerrel, rendesen megy. Lehet h a rendszer a gond neki? Az asztali gépen win 10 van
tegnap 14:47
2/3 anonim válasza:
Lehet. A játék fenn van GOG-on. Azt a verziót érdemes kipróbálni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen! Pont most néztem azt a verziót nagyon jó! :) köszi!
tegnap 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!