Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptam egy emailt. A címzett...

Kaptam egy emailt. A címzett jelölésnél egy címzett volt, és nem az én emailem volt ott. Felsorolás sincs kik kapták. Ez hogy van, aki ért hozzá, vagy sejti, léci segítsen mert nekem furcsa ez. Technikailag hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Nem csoportos email volt, akkor sztem látom kik kapták. Ha nekem kűldték, miért nem én vagyok a címzett? Hogy kapok én az email cimemre levelet ha a címzetthez nem az én emailem van írva? Az email persze nekem is szól, értem, miért kaptam, de nekem fontos miért van más ema címe a címzettnél. Technikailag szeretném érteni, ugyhogy csak emiatt írjon aki ír, és ért hozzá, vagy nem olyan buta, képzetlen ebben, mint én.

#e-mail #Gmail #gmail címzettek
ma 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy van, hogy a feladó beírt egy e-mail címet, akinek küldte, azt látod te címzettként. A többi címzetett pedig titkos másolatként írta be (BCC), ezért nem látod őket.
ma 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Amit az 1-es írt, + az ő címlistájában Kiss Jánosként szerepelsz, miközben Nagy Lajos vagy.

Nekem is van ilyen címem, bár nekem az illető így adta meg.

ma 10:46
 3/3 A kérdező kommentje:
oké, köszi, minden választ
ma 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!