Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem vonta le a pc game pass?

Mért nem vonta le a pc game pass?

Figyelt kérdés

telenor kártyával fizettem elő a pc game pass-ra. 8 ezer ft töltöttem a kártyámra, és le vont belőle 3600ft-ot mikor előfizettem rá. és maradt 4400ft a következő terhelésre.

ma kellett volna le vonni a következő összeget, de ezt a üzenetet kaptam.

Nem tudtuk feldolgozni a(z) PC Game Pass-előfizetés kifizetését. Nem sikerült 3 600,00 HUF összeggel megterhelni a(z) Telenor +36... kártyáját.

mért nem tudta le vonni? tegnap le volt merülve a telefonom, és nem rég töltöttem fel. ez számít valamit? mondhatjátok hogy csak egyszerűen fizessem ki a kért összeget, de így csak sajnos csak bánkártyával enged fizetni! a telenor lehetőség nem jelenik meg.

kép [link]

ma 21:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!