Asztali számitógépen nem indul el a program,miért?
Figyelt kérdés
Megfelelően működött,majd elinditottam rajta a Glaryval az üreshely törlést.Eddig nem volt gond ezzel a programmal,több gépen használtam probléma mentesen.Amikor felszabaditotta a gépet a program utánna kikapcsoltam.Amikor vissza kapcsoltam megjelent a márkanév és amikor beakarta magát bootolni csak annyit írt ki,hogy fájl nem található és amen.ujra kell telepiteni az operációs rendszert vagy valami más okozza a problémát?ma 11:17
1/2 anonim válasza:
Nyilván letörölt valamit, amit nem kellett volna. Telepítsd újra a Windowst, a jövőben pedig ne használj ilyen csodaprogramokat, mert ez lesz a vége.
2/2 A kérdező kommentje:
1.- Erre gyanakszom én is.Az érdekesség az,hogy ezt a programot már vagy 8 éve használom és eddig nem volt gond vele pedig már sok gépen használtam.Igaz,tegyük hozzá,hogy ez a gép még az XP korból való és az operációs rendszer a win 7.Szóval egy igazi kőbaltás korabeli.Ezt a gépet csak filmnézésre használtam mert már a setopboxot is vissza adtam mert elég volt az idétlen sok reklámokból és a fejtágitásból!
Köszönöm a válaszodat! Megerősitettél a feltételezésemben.Van még 2 másik gépem ami nem kőbaltás,ezzel szörfözöm a neten meg asszonykám a másikon időnként.
ma 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!