Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem indul semmilyen...

Miért nem indul semmilyen játék a frissen telepített számítógépen?

Figyelt kérdés
Most telepítettem újra a Windows-t (win10 x64) egy ssd-re, amit használtam is régebben, de ezen igazából csak a rendszer van. A játékok HDD-n vannak (fifa 23, cod wz), többször telepítettem már Windows-t, és játszottam is az említett játékokkal, ilyennel viszont még nem találkoztam. Minden le van frissítve és az interneten talált tippeket is végigpróbálgattam már. A játékok még csak tölteni sem kezdenek el.
2023. szept. 2. 14:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Heartstone elindult ='), egyébként mindkét játékot megvettem, origin és battle.net
2023. szept. 2. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Videókártya driver fent van? Hol próbálod indítani? battle.netnek megadtad az eléréri utat a játékhoz?
2023. szept. 2. 15:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen fent van, sőt megpróbáltam most egy régebbi driverrel is, mivel a Hearstone indul, de annak szerintem elég az alaplapi vidikari is. mert ez most jött ki nem rég, de így sem. A applikációk tudják hol a játék.
2023. szept. 2. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Vcredist?

Directx?

2023. szept. 2. 18:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezek ugye alapból egy komolyabb játék telepítésnél felkerülnek, de mindenből is letöltöttem és telepítettem a legújabbat. Ugye azért fura mert ez egy friss rendszer, itt valami anomália szakértőt kell keresnem. :D
2023. szept. 2. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
A HDD-t is formáztad és újraraktad a játekokat is?
2023. szept. 2. 20:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, most feltettem egy másik Win 10-et, semmi változás.
2023. szept. 3. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazából ha újratelepítesz egy op.rendszert,akkor az összes előtte feltelepített progit/játékot újra kell telepíteni,csak akkor indulhat el
2023. szept. 18. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!