Bence2601 kérdése:
Miéer nem indul a pendrivera telepített játék?
Figyelt kérdés
Van egy 32GB-os pendriveom amire még régebben raktam egy call of duty 1-et meg egy gta 3-at hogyha megyek valahova és van gép ne unatkozzak... Ezek elindultak viszont úgy gondoltam rakok még rá még játékot. Raktam rá witcher 1-et meg medal of honor airbonet (meg is vannak crackelve) és ezek viszont nem indulnak el (azt írja hogy egy fájl hiányzik és hogy próbáljam meg újra telepíteni). Van valami megoldás vagy ez a dolog csak a régebbi játékoknál működik?2016. jún. 20. 08:43
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsánat első szót elírtam, és még annyit hogy a gép amin pendrive-al akarnék játszani integrált videokártyával van de bírnia kell mert megnéztem a specifikációit meg a gépigényeket...
2016. jún. 20. 08:45
2/2 anonim válasza:
Mert mondjuk telepítéskor nem csak a játék mappájába kerülnek file-ok, hanem szednek le maguknak DirectX-t, .Net keretrendszert, és sorolhatnám. Nem DOS korszakban élünk, hogy csak átmásoljunk egy játékot aztán uccuneki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!