Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható a nint.hu...

Bacsi977 kérdése:

Mennyire megbízható a nint.hu oldal? Elég jó áron árul digitális kulcsokat játékokhoz, de én még sosem hallottam róluk. Vagy (a neve alapján kérdem) egyébként ez egy Nintendo játékokat áruló oldal?

Figyelt kérdés

tegnap 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
A kedvező szlovák adózásban lehet az olcsóság titka, a cég olcsón veszi és neked már drága jó magyar forintért adja. A különbözet annyira jó, hogy engedni tud az árból még így is. Sok platform játékai vannak rajta, nem csak Nintendo termékek. A keresésnél külön le kell szűrni a találatokat, ha csak arra keresel.
tegnap 19:13
 2/4 A kérdező kommentje:
De akkor ezek szerint megbízható?
tegnap 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy cég van az oldal mögött az elvárható minimumokkal (impresszum, ÁSZF, adatkezelési tájékoztató, tehát a jogszabályoknak való megfelelés) számlát kapsz stb., a többi úgyis csak vásárlás után derül ki.

Én szimplán fórumokon szoktam kulcsokkal kereskedni (adni és venni), és vakon meg kell bíznotok egymásban. És ott sem vertek még át. Ehhez képest egy hivatalos kereskedőtől kevésbé kell tartanod. De azt tudnod kell, hogy digitális licenc esetén nincs elállási jog. Nem aktiválhatsz be egy játékot majd kéred vissza a pénzt, mert nem tudnál mit visszaszolgáltatni.

tegnap 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha sikerül beaktiválnom, nekem az elég. A lényeg, hogy ne legyen átverés, valóban megkapjam, amiért fizettem, és az adataim biztonságban legyenek.
tegnap 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!