Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a laptopomnak...

Mi lehet a baja a laptopomnak alaplap melegszik nem kapcsol be? Reszletek alabb.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a problemam h adott egy laptop mely anno kikapcsolt (nedves lcds torlovel toroltem es billenyuzeti oldalt. Azota se kep se hang talan ledfeny volt. Kesobb elvittem szervizbe azt mondtak processzor halott alaplapcsere. Vettem alaplapot de tovabbra se jo. Eloszor volt led feny kesobb az se a gond h be se kapcsol egy ponton a lapon levo kis akarmi kb a kijelzocsatlakozo alatt vmivel a billenyuzettol balra (pu401korul) azonnal melegszik tappal is akkuval is. Gondoltam a bekapcsolopanel lehet rossz vettem masikat azzal is ez van. vajon en tettem tonkre v rosszat kuldtek? Gyanuim: procihutot nem sorrendbe csavartam vissza es enyhen tulhuztam. szereleskor pici csavar lap ala gurult lapot picit felhajlitottam nem latszik tores. Vagy vmi eszkozom tette tonkre (pl tolto aku v emlitett panel) ehhez kapcsolodoan tudni kell elotte rendeltem egy masik tipust alkatresznek tevedesbol rosszat kuldtek de hasznaltam ezzel a toltovel esetleg ez is ok. A laptop tipusa Acer e5 571.

ma 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj tesó, de tényleg ne haragudj, kérlek ne haragudj rám...

Ha már új alaplapot meg új bekapcsoló panelt vettél, akkor nem lett volna érdemesebb egy új laptopot venni (azt' abba áttenni a merevlemezt)?

A kikapcsolás körülményei gyanúsak. Akkor most akkor romlott el, amikor nedves törlőkendővel törölted? Lehet befolyt a lé, és zárlatot okozott?

ma 20:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem szállt el laptopom a csavarok felcserélése miatt, 1 mm plusz, és valamit elért..., KO.

Azóta csak rajzzal, csoportosítva nyúlok géphez.

Nem vagyok szervizes, csak laikus.

ma 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!