Cv maker.hu Kinek mi a tapasztalata?
Röviden annyit tudok, hogy egy lehúzós hollandiában bejegyzett cég.
400 ft egy önéletrajz majd 2 hét múlva egy automatikus előfizetés néven levonnak 2 havi összeget egyszerre (2*7800ft) hol ott csak 1 havi áll az aprobetus reszletben is ..)
Megcsináltam az önéletrajzom, benne vannak az adataim, na most nem mondtam le. Viszont a revolut kártyán nem volt fedezet (szerencsére mivel akkor 2 havit vontak volna) és most írtak hogy követelnek tőllem 8000 ft összeget. Utaljak? Mi történik ha nem fizetem ki?
Netflix és mindenhol is van előfizetés, ha nincs fedezet akkor automatikusan felmondja vagy ideiglenesen blokol az oldal elérhetősége … De itt nem volt elég hogy kifizettem a cv-t, utánna önkényes módon előfizetést generáltak mivel elfogadtam az aprobetus reszletet.
Nem kérek kioktatást, hanem választ a kérdésemre .
Az ÁSZF amire hivatkoznak jogszabálysértő. Jelentsétek fel őket Ti is az európai fogyasztóvédelemnél: info@magyarefk.hu
Magyarul e-mailt kell írni. Én is most tettem meg. Továbbá a BFKH fogyasztóvédelemnek is el lehet küldeni másolatban.
Ez a magyar jogrend:
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól
4. Nem kért értékesítés
8. § (1) * A vállalkozás nem követelhet a fogyasztótól ellenszolgáltatást, ha olyan árut értékesít vagy olyan szolgáltatást nyújt, amelyre nézve nem jött létre szerződés. (2) A fogyasztó nyilatkozatának elmulasztása esetén sem lehet vélelmezni a vállalkozás ajánlatának – hallgatólagos – elfogadását.
Én nem kértem előfizetést, csak egy egyszeri önéletrajzot vásároltam.
4/A. * Többletösszegek fizetése
8/A. § * A vállalkozást a szerződés szerinti főkötelezettsége teljesítéséért járó ellenszolgáltatáson felül további pénzbeli követelésre feljogosító szerződési feltétel különösen nem tekinthető olyannak, mint amit a fogyasztó kifejezetten elfogadott, ha a vállalkozás olyan alapértelmezett opciót (előre kitöltött mezőt) alkalmaz, amelyet a fogyasztónak a többletösszeg fizetésének elkerülése érdekében el kellene utasítania. Ebben az esetben a vállalkozás köteles a fogyasztó részére az így kifizetett összeget visszatéríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!