Mért fut igy a játék?
meg szeretném vásárolni a the last of us játékot.
de mielőtt ezt meg tenném, ki szeretném próbálni hogy fut az új vason.
van fent Ncore-en egy olyan kiadás, ami tartalmazza azt a patch-t, amit eddig a játék meg kapott. (elméletileg)!
és a játék, 1080p ultra dlss quality + frame generation-el, van 90-100 fps-em. de olyan érzésem van, mint ha 25 30 fps között futna a játék. szóval nem sima!
tudom hogy optimalizálatlan, de ennyire?
a gép.
i5 13450hx 10 mag 16 szál
16 gb ddr5 4800mhz ram
rtx 4060 8g 140w változat
512 gb m.2 nvime ssd
nem tudom hogy az eredeti verzió kapott további patch.t, de nem merem így meg venni.
Mi más, mint gamer laptop. Az áráért megvehetted volna az asztali változatot is. Ezek a laptop komponesek olyanok hogy bár 4060van ráírva messze elmarad az asztali teljesítményétől. Egyébként ahogy te is leírtad kellő fpsed van, onnantól kezdve hogy ti mit látsz bele az más tészta.
a dlss-t és a frame generationt kapcsold ki. Játssz inkább alacsonyabb mínőségen de natívan.
de olyan játékok, mint alen wake 2 starfield silent hill 2 remake. ezek is kemény gépet kérnek, még is sima a játék. 80 fps-en.
ennél az egy játéknál van csak így. asztali gépemnél, amibe strix 2070 van, ott is ugyan ez a probléma. csak ott annyi a különbség, hogy ott 60 fps-t mutat a számláló. de érzésre ugyanúgy 25-30.
Külső monitort használsz? Nem állítottál el valamit? Eltudom képzelni addig állítgattad amik beállítottál valamit. Erre ennyit lehet mondani. Nem én használom a gépet nem tudom.
Egyébként mi a referencia? Tehát, ha mind a két gépeden hasonló az eredmény mihez viszonyítasz ? Ha 120Hz es a telefonod kijelzője és azon használod lehet megszoktad és az alatti kevesebbnek tűnik.
nem használok külső monitort.
a laptop kijelzője 1440p 165hz. de én 1080p-n használom.
asztali gépnek pedig 1080p 75 hz monitorja van.
még az uj call of duty balck ops 6 játéknál is, olyan beállítást használok, hogy...
1080p dlss quality grafikai beállítás balenced, + frame generation. és vígan meg van a 165 fps! érzésre is tök sima és gyors a játékmenet.
csak a the last of us játékkal van gondja, mind 2 gépnek. de említettem hogy nem eredeti ugye.
5
Csak tippelek, de nem lehet, hogy 1080p-n leveszi a herzet is? Ilyesmi laptopoknál az alacsony herz 40 szokott egyébként.
Vagy vsync-kel lehet még kísérletezni. Esetlen nincs energiatakarékos módban?
utolsó válaszoló, semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
mikor játszottam a játékkal, rá néztem a beállításokra is. de ugyanúgy volt a beállítás, ahogyan én azt hagytam.
én már csak egy problémára tudok gyanakodni, hogy a eredeti meg kapta az összes patc-t, míg vele ellentétben a kalóz verzió nem.
és ezért fut ilyen ocsmányul a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!