Samsung Galaxy S23, kotyogást hallok a készülékemben ha megrázom. Mit tegyek? További infó lent.
Sziasztok!
Múlt héten ki is hozták új telefonomat egyébként imádom, minden remekel. Viszont a tegnapi nap folyamán, kabátom zsebéből kivettem, annyit látok, hogy egy nagyon picike műanyag / szemátdarabka beszorult a felső kis résnél a hangszórónál. Én ezt próbáltam kiszedni, de a helyzeten nem tudtam változtatni, sőt rontottam. Az egész odáig fajult, hogy véltetlenül belenyomtam..
Azóta konrétan a készülékben van, ez a kis szemét és ha megrázom hallom benen :)
A működésében gondolom nem tesz kárt. Javítsatok ki ha tévedek.
Próbáltam piszkálgatni, benyomni egy vékony lapot, tologatni, de nem fogom tudni kiszedni, esélytelen.
Mit tudnék tenni ezügyben? Vigyem el szervízbe, fizessek kb 25 ezret? Szedjék fel a kijelzőt egy vaci új telefonon? Tudom én hibám, de elbénáztam.
Attól függ hová szorult be próbáld meg a sim tárcát kivenni és kirázni ott. Kicsi rá az esély de hátha sikerül.
25 ezerbe nem kéne kerülne mivel alkatrészt nem cserélsz a munkadíj meg nem olyan magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!