Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az természetes hogy a kinyomta...

Kisdanibrian19830112 kérdése:

Az természetes hogy a kinyomtatott kép kisebb felbontású, mint a nagy felbontású fotók?

Figyelt kérdés
A4 képen nem láthatóak a Navon rádión a hangszóró lyukak, de a Canonrol mentett fájlon jól kivehetőek. Egy A4 kép maximum 6 megapixeles minőségű lehet a legjobb nyomatok is?

tegnap 15:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Miért tűnnek el a részletek 5760*1440 dpi nyomtatásnál?. Ha lefotóztam a nyomott képet, belenagyítva csak zajt láttam a lyukak helyett. Számít a fotópapir is? Boltban vettem 20darab volt 2700 forint ( Colorway).
tegnap 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A nyomtatonak is van felbontása amit max nyomtattni tud.
tegnap 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb. a Galla Miklós által alakított Margit fejezte ki a gondolatait ilyen mondattagolással!

🤦

tegnap 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a képernyőn nézegetős nagyítás arányában készítenél papír nyomatot, akkor az 2 méteres lenne és ott figyelnének a részletek.
tegnap 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!