Szeretnék egy új gépet összerakni, mi legyen benne?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki összerakná,csak nekem meg kell venni az alkatrészeket...milyen procit,ramot meg egyebet ajánlotok,amik nem olyan drágák,de mégis ütős kis gépet ki lehet belőle hozni?
Előre is köszi :D
2010. nov. 5. 22:41
3/8 A kérdező kommentje:
ööh igen főleg játékra és netezésre kell...a keret pedig (maga a gép,tehát ki-és beviteli eszközök nélkül)kb 40k...Nemtom h ez mire elég,de sztem nem olyan rossz... :P
2010. nov. 6. 12:17
4/8 anonim válasza:
Hát ez elég kevéske, maximum akkor lehetne valami értelmeset összedobni belőle ha megcsípsz valami balekot vaterán. Egyébként ne is reménykedj.
5/8 A kérdező kommentje:
:S kár...de mégis mit javasolnál?nem kell egy 20 magos procis gép,csak amin elmennek jó játékok,és lehetőleg akkor egy 100-asnál nem több?
2010. nov. 6. 21:00
6/8 anonim válasza:
100-ért összedobok neked egy jót, amin már majdnem megy a Crysis fullon :D
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,sztem elkezdek gyűjtögetni...:D
2010. nov. 7. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!