Milyen MacBook ajánlott 2024-2025-ben?
Évek óta iPhone-t használok, és teljesen imádom az Apple rendszerét. Most életem első laptopját készülök megvásárolni, és biztos vagyok benne, hogy csak MacBookot szeretnék, mivel nagyon tetszik az Apple ökoszisztéma.
A gépet alapvetően nem használnám túl sok mindenre: leginkább videóvágásra (például TikTok vagy Instagram videókhoz), filmek és sorozatok nézésére. Egyetlen “komolyabb” igényem az lenne, hogy képes legyen gond nélkül futtatni a Sims 4-et.
Nem igazán tudom, milyen specifikációkat érdemes keresnem, például hány GB memória vagy milyen típusú MacBook lenne a legjobb választás. A költségvetésem maximum 350 ezer forint, és ebben az árkategóriában szeretnék egy megbízható, hosszú távra tervezett MacBookot találni.
Minden véleményt, tanácsot és konkrét ajánlást örömmel fogadok, hiszen teljesen új vagyok a MacBookok világában. Segítsetek eligazodni a választékban! 😊
Nézelődtem használtalmán is mivel ott jobb áron vannak újabb gépek is, viszont nem tudom, hogy mennyire ajánlott belőle olyat vásárolni ami volt párszor használva (újszerű kategoria)
A keret amit írtál csak használtra lesz elég, a legalapabb (M2-es) Air is 500e Ft. Ami egyébként akár elegendő is lehet (16GB RAM, 256SSD), bár videóvágáshoz nem árt egy thunderbolt-os külső nagyobb tároló, csak ezért nem éri meg szerintem a gyári felár. Ez alá nem igen mennék (M2, 16GB RAM, SSD ízlés szerint). Nyilván tudod, de ha nem, akkor mondom, hogy ezeket a paramétereket vásárláskor kell eldönteni, sem a memória sem a tárhely utólag nem bővíthető, az marad, amivel vetted.
Hogy a Sims4 fut-e rajta azt nem tudom, én nem játszom a Mac-emen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!