Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az Adaptive-snyc????

Ricsi1977 kérdése:

Mi az Adaptive-snyc????

Figyelt kérdés
Sziasztok! MSI mp pro 223 lehetőség van egy ilyen módra, amit ha bekapcsolok hasonló mint a free sync , g-sync e. Annak már utána jártam hogy Display port kell hogy szoftveresen is belehessen kapcsolni, de itt jön a bibi hogy a bemenetnél egy vga és hdmi van. Jelenleg a mellékelt hdmi kábellel van használva lehetséges hogy hdmi 2.0-2.1 kellenne hogy használhassam ezt a módot vagy hdmi nem fog müködni.
ma 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Adaptive-snyc? Olyan nincs
ma 09:05
 2/10 A kérdező kommentje:
Adaptive-sync bocsánat 😉
ma 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
"Adaptive Sync: Ez egy nyílt szabvány, amely DisplayPort és HDMI 2.1 csatlakozással működhet, "
ma 09:25
 4/10 anonim ***** válasza:

forrás:

[link]

első találat.

ma 09:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3-as🙏🏽 és érdemes ezért most pluszt pénzt ki adni?
ma 09:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Jobb a szemnek, ha ilyen technológiákat használsz.
ma 09:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Tehát, ha a monitor tudja, és a gép is, és csak az a bajod, hogy a kábeled nem jó, ennyit megérne a kábel.

Ha viszont valamelyik eszköz nem tudja, akkor kérdés, nyilván minél többet használod ilyen célra, annál jobban ki tudod használni ezt a képességét, így tehát mondhatni jobban "megtérül".

ma 09:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát csak tipp inkább, mert monitoron bekapcsoltam de a adrenalin driverbe nem találtam semmit
ma 09:41
 9/10 anonim ***** válasza:
ma 09:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ilyen lehetőségem nincs , már ezt is megnéztem.
ma 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!