Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért lassú a notebookom?

Miért lassú a notebookom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy Dell Inspiron 13 notebook:

Intel Core i5 7200U

8GB DDR4

240GB SSD

Intel Graphics HD 620

Windows 10

Processzor használat: 13-17%

Memória használat: 36-38%

Az op.rendszer frissen telepítve, az összes illesztőprogram naprakész.

Az a problémám vele, hogy bosszantóan lassú. A YouTube-ot 1 év mire betölti. A videókat alig akarja lejátszani. Maga a böngészés is lassú, meg igazából az egész notebook. Lenyomok egy gombot és várni kell mire felfogja, hogy lenyomtam azt a gombot. Mi lehet a probléma? Én már teljesen tanácstalan vagyok.

tegnap 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Honnan töltötted le az op.rendszert?

Win.10-11 telepítő a Microsoft-tól.

[link]

[link]

tegnap 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Első körben én is a Windowsra, beállításra vagy valami driver hiányára gyanakodnék.

Azt viszont nem árt figyelembe venni hogy ez egy öreg és mai viszonylagban gyenge rendszer. Ez indokolja a magasabb idle CPU és RAM használatot vagy azt hogy néhány műveletnél lassabb, mint az új notik. Az ilyen mértékű laggolást viszont még ez sem indokolja.

tegnap 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!