Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért foglal ilyen kevés helyet?

Mért foglal ilyen kevés helyet?

Figyelt kérdés

a STALKER 2 játékot, már előlehet telepíteni. el is indítottam! gondolva, hogy holnap ne keljen meg várnom mire le jön.

150gb helyet kért a játék, de még 1 gb se vett el! ez mért van? csak le rakott egy parancsikont az asztalra, és ennyi.

oké hogy holnap jelenik csak meg, de be kellett volna nyelni így is a 150gb tárhelyet nem?

nov. 19. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
PC-n nincs preload hozzá...
nov. 19. 20:50
 2/6 A kérdező kommentje:
ne haragudj, de mi az a preload?
nov. 19. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Na, vajon mi? Miről kérdeztél?
nov. 19. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:

fent említett kérdésemben mindent le írtam. te erre azt írtad, hogy PC-n nincs preload hozzá... és erre én, mi az a preload?

és te vissza válaszolod miről kérdeztem? komolyan mondom, nem értem mért kell Zsákbamacskát játszani! ne légy bunkó! én se voltam az.

nov. 19. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
8%
Előtöltés kisfiam...
nov. 19. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
kisfiam szavadból, már le is vágtam ki vagy! múltkor is okoskodtál, pedig mondtam légyél rendes az emberekhez. de látszik még mindig nem megy. nem értem mi bajod lehet! :/ na mind1! köszi a segítséged, és jó éjszakát.
nov. 19. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!