Melyik a legújabb msn ami elég kevés helyet foglal?
Figyelt kérdés
Tehát nincsenek benne ilyenek mint: mail, fotótár, toolbar, writer, családbiztonság stb. hanem szimplán csak egy beszélgetőprogram. eddig csak olyanokat találtam ahol ezeket ugyan ki lehetett választani, hogy nem akarom leszedni őket, de így is 40 MB-ot foglaltak el. (ha leszedem őket akkor 60 lett volna.) Azért fontos mert elég régi a gépem, nem akarom leterhelni. Egyszóval melyik verziót ajánlanátok, amelyik kis helyet foglal de nem olyan ócska mint pl. a 4.7-es? Jó lenne ha a nevek színeit stb. is kijelezné nem úgy írná hogy "[#e/]".
Előre is köszi a válaszokat.
2010. jún. 10. 19:45
2/5 A kérdező kommentje:
köszi, holnap letöltöm és kipróbálom ezeket. (bár nem nagyon értem mire lehetnek jók)
2010. jún. 10. 21:22
3/5 anonim válasza:
Ezek alternatív messenger kliensek,amik az msn hálózatát használják ugyan,de alkotóiknak semmi közük a microsofthoz.
4/5 A kérdező kommentje:
igazából én csak skype-ot és msn-t szeretnék használni :( továbbra is várom a tippeket.
2010. jún. 11. 17:45
5/5 A kérdező kommentje:
na jó köszi megvan egy nagyon jó :D ne fáradjatok, megtaláltam a nekem kedvezőt
2010. jún. 11. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!