Jelenleg melyik a legjobb magyar nyelven is elérhető mesterséges intelligencia, amivel szakirodalmakat tudnék feldolgozni ? Akár elő is fizetnék.
Sziasztok!Én egyáltalán nem értek hozzá, ezért a kérdés...
Olyan mesterséges intelligenciát keresek, amivel hatékonyabban tudnám feldolgozni az egyetemi szakirodalmat.Tudom nem a legszebb megoldás,de nem mindig tudom megtenni,hogy egy tárgyhoz akár 15-20 szakirodalmat is elolvassak,mikor van még mellé 6-7 másik tárgy.
A Chatgpt-t próbáltam már,de eddig számomra nem bizonyult túl megbízhatónak ( olyan dolgokat is leírt,ami nem is szerepelt a szakirodalomban amikor próbáltam visszakeresni)Akár elő is fizetnék valamelyikre.
A webes megoldások nem lesznek jók. A legegyszerűbb, ha veszel egy erős Nvidia videokártyát és Chat with RTX segédprogram használatával betöltesz egy Llama vagy más szabadon letölthető modellt, aminek megadod a kutatni kívánt fájlokat, aztán faggatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!