Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik iPhonet ajánljátok?

Melyik iPhonet ajánljátok?

Figyelt kérdés

Hamarosan a Yettelnél szeretnék az előfizetésemhez egy telefont.

Mindenkepp iphonet szeretnék mert régen is bevált nekem és tetszett.

Azt mondják ordas nagy különbség nincs a mostaniak között.

Amik nekem fontos szempontok lennének viszonylag jó kamera, akkumulátor bírja ki reggeltől estig kb kapja meg a legújabb ios frissítéseket.

Melyiket ajánljátok ezekre a célokra?

ma 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Konkrétan bármelyik ma kapható tökéletesen alkalmas arra amit írsz - SE t csak azért nem feltétlen mondanám, mert azért az OLED és LCD kijelző között szakadéknyi különbség van, de ha együtt tudsz élni vele akkor az is teljesen rendben van. Iterálnak évről évre, de érdemi ugrás abszolute nincs már nagyon régóta, a legnagyobb különbség ami számít is a nagyobb tárolókapacitás(de én személy szerint ezért nem adnék 50 ezret sem - nem csak azért mert nem éri meg, hanem mert egyszerűen lehúzás, eszetlen nagy haszna van az amúgy relatíve olcsó alkatrészen), és sajnos közel sem ekkora felára van).
ma 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!