Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem mutat facebook...

Miért nem mutat facebook ismerősként ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Adott egy személy aki fb-on ismerősöm.

Egy harmadik félnél nem jelez engem közös ismerősként. Ez mitől lehet ha én mind2nek az ismerőse vagyok csak ők nem ismerősei egymásnak. Es pár esetben láttam már de van hogy ugyan ilyen felállásnál más személynél viszont feltüntet ismerősként.

nov. 15. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy veszem észre, hogy ez attól függ, a másik kettőnél nyilvános-e az ismerősök listája.
nov. 16. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Ki is tudod próbálni amúgy, ahol nem mutat téged közös ismerősként, de neked ismerőseid, menj fel mindkettőnél az ismerősök listájára és nézd meg, hogy nyilvános-e. Nem lesz az. Utána menj fel a másik felállásnál is annak a 2 ismerősödnek a profiljára, akik esetében jelez téged közös ismerősnek, és valószínűleg azt fogod látni, hogy legalább az egyiknél nyilvános az ismerősök listája.
nov. 16. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem a kérdést, akkor ez a válasz:

A haverodnál (aki az ismerősöd fb-on) az ismerősnek felajánlott emberek között felhozza Dezsőt és Tibort. Dezsőnél mutatja, hogy te is közös ismerős vagy, Tibornál viszont nem. A megoldás, amit előttem is írtak: Dezsőnek nyilvános az „ismerősök listája”, Tibornak viszont nem az, így nála csak azokat fogja feldobni közös ismerősként, akiknél a saját profilukon az „ismerősök listája” nyilvános. (Legalábbis ha amúgy nálad rejtve van az ismerősök listája, akkor ez a magyarázat).

Van olyan is, hogy feldob neked valakit ajánlott ismerősként, de nem mutat senkit, mint közös ismerős, pedig van. Ez is olyankor van, ha sem a felajánlottnál, sem a közös ismerősnél nem nyilvános az ismerősök listája.

nov. 16. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi.

3.

Se Dezsőnél se Tibornál nem mutat közös ismerősként. Egyiknek nyílvános az ism. lista másiknál nem.

Valószínüleg az a "gond" hogy az én ism. listám is rejtett, csak a közöst mutatja. Bár fura mert, van olyan személy akinél így is mutat engem.

nov. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!