Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy láthatom gépről ismerőské...

Hogy láthatom gépről ismerősként, (Facebookon) ha pár napja törölve lett?

Figyelt kérdés
Berágtam rá mert úgy beszélt velem ahogy a kutyájával se szokott az ember, aztán tiltottam, ezáltal megszűnt ismerősnek lenni, persze pár órára rá lenyugodtam és visszatiltottam, meg be is jelöltem. Nem jelölt vissza, viszont eltűnt a profilján a lehetőség a jelölésre, arra is, hogy megszüntessem akár, a jelölések naplójában sem látom. Viszont ha gépnél vagyok akkor oldalt látszik, úgy van beállítva hogy ne legyek látható ha elérhető vagyok, szóval szürkével, de olyan, mintha ott lenne az ismerősök közt még mindig. Ez hogy lehet? Amúgy szombaton volt a tiltás, gondolom azóta frissült volna a rendszer.
2023. márc. 28. 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgy látod, hogy rákeresel, hogy xy és nem hozza találatba

1. opció: törölte magát

2. opció: ő is tiltott téged

2023. márc. 28. 11:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Ő nem tiltott engem, tegnap is írt, most is látom hogy elérhető, viszont nem ismerősöm, de ott van a chatben oldalt.
2023. márc. 28. 11:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ismerősnek jelölted és ezt elutasította, akkor 1 évig nem jelölheted újra, szerintem erről van szó. És mivel már volt köztetek interakció, így látszik a chaten.
2023. márc. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!