Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért mértem kevesebbet?

Mért mértem kevesebbet?

Figyelt kérdés

500-as netem volt, de váltottam gigabites internetre.

most kötötte be a csávó, nem rég ment el! mértem speedtestet, de kevesebbet mértem vele mint a 500-as nettel. mondta a szerelő, hogy 1 nap kell még be ál! vagy is még észhez tér a modem. mivel 0-ás modemről van szó. ez igaz?

nov. 12. 10:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És a modem-router-switch bírja?
nov. 12. 11:13
 12/13 A kérdező kommentje:

gondolom igen. hisz úgy rendeltem meg, hogy minden meg legyen a gigabites nethez. most steam platformról töltök egy játékot. ott meg van a sebesség, de torrenten nincs.

és van elég seder pedig. pl pc game pass-on, le töltöttem a Dead Space Remake-t. de hangya fas@nyival se volt gyorsabb a 500-as netnél.

nov. 12. 11:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

most steam platformról töltök egy játékot. ott meg van a sebesség, de torrenten nincs.

Erről írt mindenki, kiszolgáló oldalon is kell a gigabit.

Nálad elvileg megvan, a szolgáltató elvileg megadja. De a net másik felén nincs meg akkor nincs gigabit.

Torrenten véletlenül 15db rézdrótos Telekom usertől töltesz akkor 15Mbit lesz a letöltésed, mert nekik 1Mbit az uploadjuk jó esetben. Ahogy Vodafone gigabites feltöltőből is legalább 25!!! kell, hogy neked gigabites letöltést adjanak. Mert az 1000/40-es net felfelé lassú.

A steam szerverei elég nagy kapacitásra vannak méretezve, és ha épp van elég sávszélesség ki adják gigabiten is a cuccot. De ha sok a user ott is lehet lassulás, hogy mindenki kapjon a mannából.😉

nov. 12. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!