Mért mértem kevesebbet?
500-as netem volt, de váltottam gigabites internetre.
most kötötte be a csávó, nem rég ment el! mértem speedtestet, de kevesebbet mértem vele mint a 500-as nettel. mondta a szerelő, hogy 1 nap kell még be ál! vagy is még észhez tér a modem. mivel 0-ás modemről van szó. ez igaz?
Ha azt mondta a szerelő, akkor várd ki az 1 napot. Másrészt nagyon jól néz ki az 1 gigabites speedtest a legközelebbi szerverre mérve, de a világ nem Budapestről forgalmazza az összes kapcsolatot. Ugyanilyen jellemző, hogy az 1 gigabites net sem a minimum sebességet jelöli, hanem a maximum amit elérhetsz legjobb esetben. Ezt pedig a kiszolgáló oldal vagy a helyi infrastruktúra is befolyásolja.
Adott esetben ha az 500-as neted is átlag 3-400-at tudott, akkor az ezres sem lesz kétszer gyorsabb a semmiből.
a 500as 512.
gigabit 469.
a 500-as internettel 62MB/s tudtam tölteni sorry ha rosszul írom!
a gigabit internettel pedig 120MB/s kéne hogy legyen. és mindenem meg van hozzá hogy ezt el is érjem.
de a 500-as interneten, ki tudtam használni a garantált sebességet! a gigabitnél mért nem tudom? olyan mint ha nem is történt volna változás.
szerelő szerint, fél vagy maximum 1 napot kell majd várni, míg meg kapja a összes csomagot. vagy mit... vagy is hogy észhez térjen. kíváncsi leszek rá, mert ha nem változik, jöhet a reklamáció.
ha a garantált sebességet megkapod
ez az, hogy nem kapom! ez itt a gond.
mint említettem, 500-as nettel 62MB/s tudtam tölteni, gigabites nettel szintén 62MB/s. aminek 120MB/s kéne hogy legyen.
Akkor mégis csak te vagy fogalmi tévedésben. A csomag neve a maximális sebességet jelenti, nem a minimumot és nem a garantáltat. Amikor előfizetsz egy 1 gigabites netre, akkor 1 gigabit a maximum és kb. 100-300 megabit a garantált minimum.
Nézd meg a szolgáltató csomagajánlataiban mi a garantált sebesség. Soha nem a csomag névleges teljesítménye a garantált, hanem csak a töredéke.
Egyáltalán a géped ki bírja hajtani a gigabitet?
igen ki! lenovo legion 5 16irx9 laptopot használok. ez a laptop, be nyeli a gigabites netet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!