Az létezik, hogy a laptopnak nincs beépített wifi-antennája?
Kerestem az eszközkezelőben, a BIOS-ban, mindenhol. Ki sem jelzi a tálcán a kis ikon a wifi-t, csak a LAN-os jelet, de LAN-os csatlakozója nincs.
Acer Aspire laptop egyébként.
Ha nincs driver telepítve akkor is látnia kéne az eszköz kezelőben hogy van, csak nem tudja kezelni a rendszer.
Azért a 2000 es évek végén gyártott laptopokban már benne kell legyen ez gyárilag integrálva az alap lapba. Az ennél régebbi gépekbe utólagosan lehetett csatlakoztatni LAN kártyát ami nagyrészt még vezetékes LAN csatlakozású volt, de már léteztek wifi-s változatok is.
Nálad a gond az lehet hogy vagy megkotlott az egész és emiatt nem látja a rendszered, mert ha látná akkor a windows is tudná telepíteni rá a drivert, de jobb egy erre való driver felismerővel telepíteni, vagy mégjobb a gyártó oldaláról telepíteni. Én ezzel is próbálkoznék, talán sikerrel jársz. De szerintem ott fizikailag van probléma valamiért.
Azt kicsit furcsának tartom hogy LAN csatlakozási lehetőséged sincs kábellel, bár ez előfordulhat már a mai eszközöknél.
Hát nekem rendes asztali pc van és csak wifik van és vetem
bele usb wifit rutert és most megyen nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!