Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az létezik, hogy a laptopnak...

Az létezik, hogy a laptopnak nincs beépített wifi-antennája?

Figyelt kérdés

Kerestem az eszközkezelőben, a BIOS-ban, mindenhol. Ki sem jelzi a tálcán a kis ikon a wifi-t, csak a LAN-os jelet, de LAN-os csatlakozója nincs.

Acer Aspire laptop egyébként.

nov. 11. 01:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen laptopom 1997-ben..
nov. 11. 01:23
 2/7 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nagyon régi laptopoknál volt jellemző az, hogy nem volt bennük wifi antenna. A legtöbb laptopban van már wifi.
nov. 11. 01:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Vagy régi laptop, vagy meghalt az adapter, vagy driver hiányzik.
nov. 11. 05:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Honnan szerezzek drivert?
nov. 11. 08:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyártó oldala esetleg
nov. 11. 09:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs driver telepítve akkor is látnia kéne az eszköz kezelőben hogy van, csak nem tudja kezelni a rendszer.

Azért a 2000 es évek végén gyártott laptopokban már benne kell legyen ez gyárilag integrálva az alap lapba. Az ennél régebbi gépekbe utólagosan lehetett csatlakoztatni LAN kártyát ami nagyrészt még vezetékes LAN csatlakozású volt, de már léteztek wifi-s változatok is.

Nálad a gond az lehet hogy vagy megkotlott az egész és emiatt nem látja a rendszered, mert ha látná akkor a windows is tudná telepíteni rá a drivert, de jobb egy erre való driver felismerővel telepíteni, vagy mégjobb a gyártó oldaláról telepíteni. Én ezzel is próbálkoznék, talán sikerrel jársz. De szerintem ott fizikailag van probléma valamiért.

Azt kicsit furcsának tartom hogy LAN csatlakozási lehetőséged sincs kábellel, bár ez előfordulhat már a mai eszközöknél.

nov. 11. 09:26
 7/7 anonim válasza:

Hát nekem rendes asztali pc van és csak wifik van és vetem

bele usb wifit rutert és most megyen nekem

nov. 11. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!