Facebookon a "kit ismerhetek" esetében kiket dob fel többnyire és mi alapján?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy közös ismerősök, közös érdeklődés alapján dobálja sokszor, viszont amikor 0 közös ismerőssel dob fel vkit, aztán megint feldobja, mikor valszeg a közelében vagyok, az hogyan lehet? Soha nem néztem meg korábban az adatlapját, de valóban ismerem, azonban ő alig használja, nagyon ritkán, én meg sosem kerestem rá. Lehet, h rám keresett pl.? Nincs névjegyzékhez csatolva a fb.-om, sem semmi hasonló, nincs összekötve semmivel.nov. 10. 17:33
1/1 anonim válasza:
Továbbra is üzleti titok az ilyen algoritmus konkrét működése, úgyhogy nem lehet pontosan megmondani. Következtetni és találgatni lehet, de biztosra senki nem fogja megmondani. Logikusan a közös dolgok alapján tud a rendszer ajánlani, és aszerint hogy milyen profilokkal kerültél kapcsolatba.
A te profilod látogatóit továbbra sem fogják direkt vagy indirekt módon sem megmutatni. Profiladat (város, munkahely, iskola) is lehet közös, de teljesen életszerű és elképzelhető, hogy akár a bejelentkezési helyek alapján is össze tud kötni a rendszer profilokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!