A Facebookon a "Kit ismerhetekbe" azokat hozza be, akik megnézték az adatlapunk, nem?
Figyelt kérdés
Mert már rengetegszer megfigyeltem, hogy olyan embereket hoz be nekem ott, akikkel mondjuk azelőtt egy kicsivel ismerkedtünk meg, de előtte még sosem hozta be őket.2012. jan. 1. 23:27
1/3 anonim válasza:
Nem... Azok vannak ott, akiket ismerhetsz, más ismerősön keresztül mondjuk. (Elég egyértelmű az elnevezése.)
Nem ártana leakadni erről az "aki megnézte az adatlapot" dologról...
2/3 A kérdező kommentje:
De arra mennyi esély van, hogy azelőtt sohase hozta be őket, és pont akkor hozza be miután megismertem őket...
2012. jan. 1. 23:31
3/3 anonim válasza:
Az is lehet, de nem csak. Inkább a barátaim barátai jelennek meg ott, különösen, ha sok a közös ismerősünk. Ezen kívül iskolatársakat, ugyanabban a városban lakókat, a címtáradban szereplőket (már ha adtál hozzáférést) is megjelentet ott, nyilván azt többször, akiket szinte biztosan ismersz. Ne vonj le abból semmilyen következtetést, hogy neked kit rak ki oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!