Hogyan lehet beállítni XP-nél, hogy az induló mappákon
belűl egyes fájlok ne töltődjenek be, ill. onnan
törlődjenek.Pl. AVAST streamingek?
Figyelt kérdés
Azt szeretném elérni, hogy Indításkor eleve kitörlődjenek. Pl. Az AVAST streamingek törlődjenek, mert lassítja a gép bootolását, és nincs is rájuk szükség egy idő után.
Van olyan program, hogy amennyiben megadom, hogy melyik mappa, vagy azon belűl esetleg melyik fájlok törlődjenek? Létezik ilyen program?
Most csökkentett módban törlöm ezeket, de egy idő után mindíg felszaporodnak. Valamikor egy mappát csrélt le az AVAST frissítés és a következő indításnál a régi mappa kitörlődött. Most egy idő óta változtattak, de ez így nem jó.
Kérem okos segítségeteket
#induláskor Fájl törlés
nov. 1. 23:47
1/4 anonim válasza:
Avast nekem pár év alatt fél óra bútolást jeletett.
Mióta megszüntettem 10-15 mp.
nov. 2. 01:03
2/4 anonim válasza:
XP-re eleve fölösleges vírusirtó, mert úgyse kötjük netre, csak retro játékokhoz használunk ilyen öreg rendszert, ami max egy net nélküli switchen van hálózatba kötve, vagy direktben két gép a LAN multiplayerhez (ezek online szerverei már egy évtizede le vannak kapcsolva).
nov. 2. 08:26
3/4 anonim válasza:
Milyen mappát cserélt?
Milyen fájlt kell törölni?
Miért nem kapcsolod ki az msconfig-ban az automatán elinduló programokat?
nov. 2. 09:40
4/4 A kérdező kommentje:
Az AVAST amúgy szépen dolgozik, csak a frissítő streamokat rendszeresen betölti az AVAST - defs - mappába és ezek felszaporodnak. a gép indításakor, amikor az AVAST-ot betölti, akkor ezek a streamok is betöltődnek. Minél több van, annál lassabban tölti be a gép természetesen, így lassúl a gép indítása. Ahogy írtam is, ha csökkentett módban ezeket kitörlöm, akkor rendben, felgyorsúl. A védekezésben nem sokat veszek észre - amikor talál vírust, azonnal jelez, ezért nem akarom megszüntetni. Én netre is alkalmazom, nem csak lejátszásre. Nálam még jól működik az "öreg". Ezeket a streamokat akarom kitörölni akkor, amikor kezdődik a betöltődés, hogy már be se töltődjenek. Arra írtam, hogy a mappát cserélte - korábban egy mappába gyüjtötte ezeket és cserélte kompletten a mappát és a következő indításnál a régi mappát kitörölte. Az a megoldás jobb volt. Ha törlöm ezeket a streamokat - ki lehet próbálni - felgyorsűl a bootolás és nem lesz egy órás. Csak az alapot, ahol nincs ott a stream, kiterjesztés (kb.220MB)és az ini fájlt(aswdefs.ini) kell bent hagyni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!