Melyik az örökre szóló Microsoft Office licenc?
Laptopot készülök venni, és szeretnék rátetetni Office programokat (Word, Excel, PP), de most már tényleg nem értem, melyik milyen. Régen, legutóbb én még CD-s feltelepítőst használtam, ami tudom, hogy már nincs, hanem kóddal lehet aktiválni. De én olyat szeretnék, ami nem éves előfizetős meg megújítós, hanem megveszem, és örökre szól, úgy, ahogy annak idején.
Itt se értem, mi a különbség, vagy miért nincs olyan, amilyenre én gondolok.
Az 1.-nél azt írja, 1 évig érvényes, utána meg kell újítani. (De én nem ilyet akarok.) A 2.-nál is 1 évet ír, és aztán mi van? Ilyen drága lenne, hogy évi 25-30-ba kerül? :OOO Annak idején volt kb. 60 ezer, 1x feltelepítettük, aztán nem volt vele több teendő meg fizetnivaló. Szóval tényleg nem értem, mi a különbség a 2 között. Azt látom még, hogy az egyik csak online, a másik meg áruházi is lehet (ezért drágább az utóbbi?). Az online-nál online kapom meg az aktiválókódot, az áruházi meg az lenne, hogy megveszek 1 kis csomagot, amiben benne van az aktiválókód, és u.úgy online regisztrálok?)
Köszönöm!
Microsoft 365 = előfizetéses verzió
(ehhez járnak plusz szolgáltatások is: [link] )
Ha konkrét verzióhoz (MS Office 2021/2019/2016/2013...) veszel kulcsot, az nem jár le egy év múlva, pl.:
Itt már írtam róluk:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__..
Köszönöm.
Amit nem értek, hogy mik ezek a hatalmas, nagyságrendi árkülönbségek.
Az 1. válaszoló linkelt árukeresős oldalon hogy lehet u.az a cikkszámú termék 8000, 16000, 22-25000-ért is? [link]
És ezekben kb. minden van, word, exc, onenote, pp, outlook, access, publ, skype, viszont a 2. válaszoló 1. linkjén sokkal drágábban, 54000-ért meg "csak" Word, Excel, PowerPoint, OneNote, ami elég is, csak tényleg nem értem az árazást.
Ezek "szürke" kulcsok, ami azt jelenti, hogy cégek megvesznek olcsón, nagy mennyiségben termékkulcsokat, ami többezerszer aktiválható, de nem használják fel mindet, - a maradékot továbbadják "fillérekért" (mert lejárnak), és az EU-ban megcsinálták hozzá a törvényi keretet.
Persze ezeknek az olcsó kulcsoknak megvan a kockázata, hogy letiltják, - ilyenkor egy másikat kell venni, de még így is sokkal olcsóbb.
(a másik, hogy általában csak egyszer aktiválhatók, csak Retail kulcs használható újratelepítésre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!