Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a gép megfelelő lenne nekem?

Ez a gép megfelelő lenne nekem?

Figyelt kérdés

Találtam egy gépet használtan, igazábol netezésre, de inkább excel word stb hez használnám, kérdésem lenne hogy szerintetek megfelelő-e ez:

Tulajdonságok:

Alaplap: MSI - MS 7728 LGA 1155

Processzor: Intel Core i7-2600, 3600 MHz

Memória:Nanya 4GB 2x4 GB DDR III 1333 MHz

Vincseszter: WD 500 GB sata II

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 550 TI/ 1 GB DDR 5/ 192 Bit

Gyárilag beépített kártya olvasó

okt. 29. 16:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyire szűk a budget, de 30.000-ret nem adnék egy 13-14! éves gépért. A proci öreg a videokártya elavult (egy mai integrált szintjét talán hozza). A céljaidra elég, de akkor sem tudom javasolni.
okt. 29. 22:56
 12/12 anonim ***** válasza:

"Az alaplap NEM BTX, hanem mATX"

Igazad van, megzavart a jobb oldalt nyíló gépház. Akkor csak a gépház nem a megszokott szabvány.

"Ezt a belassulást meg nem értem. 3 éve telepítettem a windowst a gépemre és azóta is ugyanolyan gyors, mint telepítés után."

Mert te tudud használni, de az átlag user garantáltan belassítja a rendszerét pár év alatt.

okt. 30. 08:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!