Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a gép megfelelő lenne nekem?

Ez a gép megfelelő lenne nekem?

Figyelt kérdés

Találtam egy gépet használtan, igazábol netezésre, de inkább excel word stb hez használnám, kérdésem lenne hogy szerintetek megfelelő-e ez:

Tulajdonságok:

Alaplap: MSI - MS 7728 LGA 1155

Processzor: Intel Core i7-2600, 3600 MHz

Memória:Nanya 4GB 2x4 GB DDR III 1333 MHz

Vincseszter: WD 500 GB sata II

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 550 TI/ 1 GB DDR 5/ 192 Bit

Gyárilag beépített kártya olvasó

okt. 29. 16:17
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
okt. 29. 16:19
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Arra egy kisebb gép is megfelelő, de jó ha modernebb gépet veszel, sose tudni mire fog kelleni, plusz támogatottságban is már win 11 felé érdemes orientálódni.
okt. 29. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Csak nekem nem jó a link?

Amúgy teljesen jó netezős gépnek.

okt. 29. 16:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Nekem valamiért olyan furán olcsónak tűnik, de a pasas egyebkent jolszitualt szoval nemhiszem hogy lopott…

Mindjart kuldok ide par képet még

okt. 29. 16:31
 5/12 A kérdező kommentje:
okt. 29. 16:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Mennyibe kerül ez a gép? Elég öreg, netezni/excellezni egy modernebb mini PC is bőven elég integrált grafikával. Ezzel ellentétben minimális a fogyasztással.

A célra pl egy ilyen is tökéletes:

[link]

Vicces, de teljesítményben közelíti a kérdezett gépet, win11 van rajta ami azon soha nem fog menni.

okt. 29. 16:43
 7/12 A kérdező kommentje:
30 ert van fent ahogy latom
okt. 29. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:
14%

i7 2600 proci nem rossz, de sokáig használható volt!

8 GB is bőven elég, 10 oldallal a böngészőm chrome megeszi igaz + 2 az op rendszer.

Amúgy +5 ezerért bele egy SSD a rendszernek és bőven használható alapokra.

okt. 29. 17:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezer éves proci, kicsi HDD, BTX alaplap, DDR3. Szerintem a 30 is sok érte.

Netezésre épp jó, bár sanszos, hogy be fog lassulni, pláne ha a 8GB-ra ráerölteted a Win11-et és sok oldalt nyitsz meg egyszerre.

okt. 29. 21:13
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

#9 A proci netezni jó lesz. A hdd nem kicsi(500 giga), egy 120 gigás ssd-vel kiegészítve a rendszer már vállalható. Az alaplap NEM BTX, hanem mATX. A ddr3-al sincs semmi baj, ez a proci ilyet kezel(bár én beletennék 16 gigát, most elég olcsó).

Ezt a belassulást meg nem értem. 3 éve telepítettem a windowst a gépemre és azóta is ugyanolyan gyors, mint telepítés után.

okt. 29. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!