Ez a gép megfelelő lenne nekem?
Találtam egy gépet használtan, igazábol netezésre, de inkább excel word stb hez használnám, kérdésem lenne hogy szerintetek megfelelő-e ez:
Tulajdonságok:
Alaplap: MSI - MS 7728 LGA 1155
Processzor: Intel Core i7-2600, 3600 MHz
Memória:Nanya 4GB 2x4 GB DDR III 1333 MHz
Vincseszter: WD 500 GB sata II
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 550 TI/ 1 GB DDR 5/ 192 Bit
Gyárilag beépített kártya olvasó
Csak nekem nem jó a link?
Amúgy teljesen jó netezős gépnek.
Nekem valamiért olyan furán olcsónak tűnik, de a pasas egyebkent jolszitualt szoval nemhiszem hogy lopott…
Mindjart kuldok ide par képet még
Mennyibe kerül ez a gép? Elég öreg, netezni/excellezni egy modernebb mini PC is bőven elég integrált grafikával. Ezzel ellentétben minimális a fogyasztással.
A célra pl egy ilyen is tökéletes:
Vicces, de teljesítményben közelíti a kérdezett gépet, win11 van rajta ami azon soha nem fog menni.
i7 2600 proci nem rossz, de sokáig használható volt!
8 GB is bőven elég, 10 oldallal a böngészőm chrome megeszi igaz + 2 az op rendszer.
Amúgy +5 ezerért bele egy SSD a rendszernek és bőven használható alapokra.
Ezer éves proci, kicsi HDD, BTX alaplap, DDR3. Szerintem a 30 is sok érte.
Netezésre épp jó, bár sanszos, hogy be fog lassulni, pláne ha a 8GB-ra ráerölteted a Win11-et és sok oldalt nyitsz meg egyszerre.
#9 A proci netezni jó lesz. A hdd nem kicsi(500 giga), egy 120 gigás ssd-vel kiegészítve a rendszer már vállalható. Az alaplap NEM BTX, hanem mATX. A ddr3-al sincs semmi baj, ez a proci ilyet kezel(bár én beletennék 16 gigát, most elég olcsó).
Ezt a belassulást meg nem értem. 3 éve telepítettem a windowst a gépemre és azóta is ugyanolyan gyors, mint telepítés után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!