Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ezt a tplink wifikulcsot már...

Ezt a tplink wifikulcsot már itt nem tudom használni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy elköltözünk, a régi helyen vagyis ahol eddig laktunk ott tplink routerek is vannak, és van nekem ez a régebben vásárolt de még jól működő Tplink usbs wifi jel vevő vagy wifi kulcs, simán betudtam vele fogni a tplink router jelét és csatlakozni rá és netezni. Az új helyen ahova költözünk, ott Telekomos router van vagyis ilyen ami szórja a jelet, erre próbáltam csatlakozni a wifikulcsal, fel raktam a gépre a drivereket, látja is a listában a hálózatot hálózatokat, de amikor rámegyek az itteni hálózatra hogy csatlakozzon és beírom a jelszót, és csatlakozni próbálok, nem tud hozzá csatlakozni. Miért?

Nekem van egy olyan gondolatom hogy ez a tplink wifi kulcs ez csak tplink routerrel kompatibilis

okt. 15. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik usb wifi dugó bármelyik routerrel kompatibilis. Jó jelszót írsz be? Nem a régi router jelszava kell, hanem a mostanié.
okt. 15. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az lesz a probléma, hogy nem fogja rendesen a jelet. A gépház árnyékol, a wifi kulcs a router felé nézzen. Vagy használj kábelt inkább, fix helyen lévő eszközöknek az célszerűbb.
okt. 15. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a tulajdonost..
okt. 15. 11:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!