A FB posztok alatt megjelent másolás opció mire szolgál? Hova kerül a másolat asztali számítógépen?
Figyelt kérdés
#új opció
okt. 9. 13:24
3/8 A kérdező kommentje:
Nem néztem el. Minden poszt alatt többnyire négy opció van. Ez a "Másolás" opció a "Megosztás" opció előtt szerepel egy ideje. Ha rákattintok bal oldalon alul megjelenik egy szöveg "Hivatkozás másolva" De sehol nem találom.
okt. 9. 19:35
4/8 A kérdező kommentje:
Kaptam egy olyan tippet, hogy az az opció csak okos mobilon működik, olyankor a "másolás"-ra klikk. után ott megjelenik egy link a másolt posztról.(?)
okt. 12. 20:00
5/8 A kérdező kommentje:
Miután senki nem tudta eddig a kérdésemre a választ, legalább csak annyi tippet kérek, hogy hol nézhetek utána még.
okt. 21. 17:18
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom mi a vágólap. Nekem Win7 van, azon nincs. Megköszönöm, ha leírod hogyan lehet rá szerkeszteni.
okt. 23. 09:24
8/8 anonim válasza:
Akkor valószínűleg mégsem tudod. Vágólap talán már az első Windowsban is volt, de kb. 1990 óta biztos. Androidon is van. Oda kerül minden, amit Ctrl-C vag Ctrl-X billentyűkombinációval, vagy menüből kimásolsz. Egy pár éve több elem is tárolható ott. Gondolom ugyanez vonatkozik azokra is, amit a Facebookon másolsz. Ezeket (az utolsót) Windows-on a Ctrl-V billentyűkombinációval, vagy mindkét rendszeren a menüből a Beillesztést választva tudod felhasználni bárhol máshol, ami támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!