Van különbség a 100% Free és a SIL Open Font License (OFL) között betűtípusoknál? Vagy csak azon múlik, hogy a feltöltő hogyan adja meg? És akkor van, aki 100% Free-t ír, hogy egyértelműbb legyen? Nekem pl az jobban egyértelmű, mint Sil Open Font L.
Írhatná mindenki úgy, hogy 100% Free, ha a másik is azt jelenti. :) Vagy akkor legyen ott mind a kettő, hogy pl:
-SIL Open Font License (OFL), means 100% Free
vagy
-100% Free [SIL Open Font License (OFL)]
Önéletrajzban akarom használni, nem egy biznisz, csak elküldenék vele egy lapot, amiért közvetlen nem kapnék pénzt, hanem, ha fölvesznek, fölvesznek, ha nem, nem. Nem értékesítem magát a betűtípust, csak láttam egyet, ami nagyon tetszik, és eddig nem ismertem.
Itt amúgy,úgy tűnik,azt mondja,hogy lehet termékre is rárakni nyugodtan.
Ööö,köszi,de ezt nem értem pontosan. A 100% free-hez engedélyt kell kérni/jelezni kell, ha kereskedelemben akarom használni ingyen, utána használhatom ingyen?
És most akkor a SIL-es az engedékenyebb? Free-bb, mint a sima Free?
Pl. a sima Free-t nem alakíthatom át?
Pedig,ha 100% free, akkor adná magát, hogy módosíthatom is, mindent lehet vele csinálni.
Egy free-nél sokkal jobban gondolnám,hogy szabad a felhasználása,mintha mindenféle licenceset írnak mögé.
"jelezni kell, ha kereskedelemben akarom használni ingyen, utána használhatom ingyen?"
És ha kérvényezem ,és kiterjesztik az ingyen használatát, akkor az mindenkire vonatkozik általánosan, vagy csak rám, a kérvényezőre,hogy nekem szabad, mindenki másnak is külön kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!