Milyen ékezetes karaktereket küldhetek SMS-ben?
Figyelt kérdés
Ha androidosnak küldök SMS-t, akkor nem használhatok pl. á-t, mert lerövidül az SMS max. hossza. Milyen ékezeteket használhatok?szept. 24. 20:59
1/8 anonim válasza:
Jobbat mondok, valaki csinált erre egy átalakítót: [link]
Én is utálom cserélgetni az ékezetes karaktereket, de így már nem kell ezzel bajlódni. Full egyszerű a forráskódja, belenéztem, semmit nem tárol el vagy küld el valahova, úgyhogy akár atomtitkokat is beleírogathatsz.
2/8 anonim válasza:
Mondok még jobbat: használjatok RCS SMS-t az ingyenes és lényegtelen hány darabból áll áll. Igaz valami net kell neki (wifi, mobilnet). A telefonok sms programja ismeri, csak engedélyezni kell.
3/8 anonim válasza:
Bármilyet, soha nem volt vele gondom. Amúgy meg RCS ftw
5/8 anonim válasza:
Próbáld ki egyenként. Ha nem csak 1 karakterrel lesz hosszabb, akkor kilőve...
6/8 anonim válasza:
Szerintem bármilyet. De pl én telóm ezeket 2 karakternek veszi, gondolom a szolgáltató is. Tehát simán átmegy a magyar specifikus őű is,
7/8 anonim válasza:
Ja, ok neked is feltűnt. Miéftbaj, ha lerövidül a hossza? Ha baj, hát hagyd a francba, és használj valami netes alternatívát tényleg
8/8 anonim válasza:
Nálam ilyen kis kék pöttyel jelöli a telefon azt hogy kinek fog ingyenesen menni az SMS RCS módon, a többieknek pénzért megy. Ez ennyire egyszerű.
Minden magyar ékezet használható de kínai karaktereket nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!