Ez gyors merülésnek számít Ipad-nél?
Eddig ipad 8-at használtam suliban jegyzeteléshez, ami azért sokáig bírta, nem kellett minden nap tölteni.
Most váltottam egy ipad 10-re, amit ma ~50%-os akksival vittem suliba és 4-5 órát használtam aktívan a képernyőidő alapján, és az utolsó órán már 4%-on volt. Ez mennyire számít normálisnak? Én valamiért úgy érzem, hogy az előző nem merült ilyen gyorsan, de lehet csak én érzékelem rosszul.
Wikipedia szerint a iPad 8-ban 32.4Wh van, míg a 10-ben 28.6Wh, de mivel a 10-esnek a kijelzője 0.7 inch-el nagyobb, így több energia kell annak működéséhez, nem szólva az erősebb hardverről. (Igaz, fejlettebb hardver nem mindig hoz magával többlet fogyasztást)
Tehát, lehet hogy valid az a megállapítás, hogy üzemidőben gyakorlati felhasználás mellet rövidebb a működési ideje. (De ez csak távlati feltételezés)
UI: Nem vagyok Apple fan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!