Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért nem ad képet a monitor?

Mért nem ad képet a monitor?

Figyelt kérdés

tudom 3x írtam már ki a kérdést, de a problémám nem oldódott meg. nem szeretnénk regényt irni megint, be másolom ide nektek mi a probléma.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

olvassátok el legyetek szívesek.

annyival még ki egészíteném a kérdést, hogy a laptopon 2 db usb c csati van. ez is külső kijelzőre szolgál igaz? mert gondolkoztam olyan monitor vásárlásán, ami rendelkezik ilyen csatlakozóval.

ás ha hiába venném meg? lehet azzal se adna képet! HDMI csatlakozóval szeretnénk a külső monitoromra képet varázsolni, de nem akar képet adni az Istenése!

520k volt a gép! tudom ne írd le az árát kit érdekel! de nekem ez is fontos, mert ha tudtam volna előre, hogy ilyen hibát produkál, meg se vettem volna.

azon is gondolkoztam hogy túl régi a monitor HDMI csatlakozója a laptopéhoz képest, így kíváncsiságból rá dugtam a 4k tv-re. ami 2023-as gyártás! és ott se volt kép! laptophoz 3 év garanciát kaptam. ha vissza vinném ezzel a hibával, Helyre tudjuk ezt hozni?

volt már vagy 100 laptopom, de ilyen hibát én még nem láttam! és a gép bontatlanul került a birtokomba! azt se lehet mondani rá hogy használt!

4x már nem fogom ki írni, akkor kénytelen leszek el fogadni a laptop 15 colos kijelzőjét.

szept. 9. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Windows + P

Képernyőtukrozes

Szívesen

szept. 9. 17:23
 2/5 CspCsj ***** válasza:

Eszközkezelőben még mindig vannak ismeretlen - sárga felkiáltójeles, - elemek?

Akkor a Lenovo weboldalán keress rá a laptop pontos modellszámára, - és az Illesztőprogramoknál először próbáld ki az automatikus frissítést.

[link]

szept. 9. 18:00
 3/5 A kérdező kommentje:
már működik! az volt a baja, hogy a laptopban van valamilyen érzékelő. és ha 1 méternél van a laptop a monitortól, semmi jelet nem ad! de ha közelebb viszem, akkor meg ad képet! ennek nem tudom mi értelme van, de a lényeg működik!
szept. 9. 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:
az mért van, hogy a Windows 11 rendszer a laptop kijelzőn, sokkal gördülékenyebben folyékonyabban fut. talán azért mert a laptopom kijelzője 165hz, míg a külső monitoromé csak 75hz?
szept. 9. 19:36
 5/5 CspCsj ***** válasza:

Ha ez játék, akkor valószínűleg ott jobban látszik az "alacsony" képkockaszám.

Bár az nagyon fura, hogy közel kell vinni a laptopot a monitorhoz.

Szerintem inkább rossz a kábel csatlakozása, vagy megtört benne egy ér, - és ahogy mozgatod, pont a monitor közelben jó, - mert olyat még nem hallottam, hogy "monitor érzékelő" lenne beépítve.

Olyan még lehetne, hogy vezeték nélkül adja át a képet, de ahhoz a monitorba épített (pl. wifi) vevő kellene, - olyan meg inkább csak TV-kben van.

(Win+K billentyű kombinációra jelenik meg elérhető kijelzőlista?)

szept. 9. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!