Nem ad képet a számítógépem. Miért van ez?
Valami kimozdulhatott. Szedd szét és rakt össze újra.
Monitor biztosan be van dugva? (Jártam így! Nem röhög!)
Te magad írtad le.
Ezek szerint a tisztitás összerakás után működött,
"aztán lefrissítettem a videokártya drivert."
Szerintem itt keresd a hibát, vagy rossz driver, vagy nem
ment végig a telepítés, hibás telepítés millió oka lehet.
Mondjuk azért, hogy a BIOS sem jön be az már gáz.
Táp elindul?
Van benne zümmer ( pittyeg ) vagy esetleg kijelző az alaplapn ami vissza jelzést ad a POST kódokról?
Normálisan végigment a telepítés és a Radeon ajánlotta fel, hogy újraindítom-e a gépet.
Táp elindul, minden teljesen "normálisan" megy.
Nem ad semmilyen visszajelzést
Semmit nem csinál? A ventilátorok se mennek? Milyen proci? AMD, vagy Intel? A portalanításhoz kivetted a procit is? Ha Intel, akkor nagyon kell vigyázni a foglalat tüskéire. Ha az égvilágon semmi sem indul el, akkor megnézném a processzorfoglalatot, hogy nincs-e tüske elgörbülve(ha ez egy Intel proci). Ha van görbe, akkor szívás van.
Ha ez jó, akkor végignézném a tápokat(alaplap, alaplapi kiegészítő, videokártya). A háttértárak nem fontosak, mert attól elindulna.
Most jut eszembe egy nagyon hülye kérdés, de azért megkérdezem: a tápot bekapcsoltad összerakás után?
#9 vagyok
Bocsi, most olvasom a #8-as válaszodat, úgyhogy amiket írtam ennek fényében nem aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!