Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A tévém gyenge a jellyfin...

A tévém gyenge a jellyfin alkalmazáshoz?

Figyelt kérdés

Van egy okos tévém még 2016-ban lett vásárolva, van benne wifi, az a tapasztalatom h kicsit lassúcska, netezni lassan lehet, meg alapból kicsit várni kell mindenre ami netes.

Régebben néztem az LG alkalmazás letöltőbe a jellyfint, de akkor még nem volt elérhető, most viszont 1-2 hete rá kerestem megint, és láttam h letölthető. Le is töltöttem, elindítottam, csatlakozott is a serverre amit megosztottam mappát, elindítottam egy filmet, ami 1080p , és elindul a film, aztán pár perc után megált, vagyis mintha megállították volna vagy lefagyott volna a film, aztán tovább játszotta, aztán megint. Mintha nem bírná rendesen betölteni. Beállításokban levettem a minőségét 720pre mert így a net is tudná követni, vagyis nem olyan részletgazdag a film. De így is akadt. Szóval passz, sajnos ez nem jó mert szerettem volna ha sikerülne így megoldani a filmezést, és akkor nem kell külső vinyózni vagy gépre kötni.

Amúgy ilyeneknél számít a net sebessége, vagy a feltöltési sebesség, vagy a router minősége?Van egy másik újabb 4k tévénk, az gyorsabb is, azon is megnéztem, azon is akadt 1080pbe, levettem ott is a minőséget, és ott már vitte a 720p rendesen

szept. 5. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen. Van jellyfin app egy kb fél éve a régebbi szériákon is. Nekünk K és J szériás LG van. Mindegyik tökéletesen viszi a torrentről lopott tartalmakat. 4K HDR és minden.

A TV vezetékes netre van dugva, így 100/100 mbit-es sebességre képes. Wifin meg se próbáltam...

szept. 5. 13:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja ez mondjuk nem hülyeség h vezetékes netre van dugva a tv
szept. 5. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, még tegnap megnéztem, és a tied régebbi még a mienkénél is. Így lehet 1080p tartalmaknál kellene kimaxolnod. H264.
szept. 6. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!