Iphone, App store-al kapcsolatos infóban segítene valaki?
Iphone App store-nàl ügye meg lehet nézni a letöltött alkalmazàsokat, dàtummal együtt, hogy mikor lett letöltve...
Kérdésem az lenne, hogy ha ezek közül egy alkalmazàst törlünk a készülékről és későbbiekben mégis újra letöltjük, akkor a dàtum is frissül? Vagy marad az első és eredeti dàtum amikor először le lett töltve?
A nulla forintos vásárlás is vásárlás :)
Úgy lehet megnézni hogy le van-e töltve hogy látod a telefonodon az ikonját és az appstoreban megnyitás-t látsz.
Így màr értem! :) a baj csak az, hogy én csak ipadhez férek hozzà és azon nem jelzi hogy a telón mi van, hiàba van összekapcsolva 😁
És igen igen én egy aggódó feleség vagyok...:D
Jaaj a Tinder érdekel mi?? :D
Az összekapcsolás alatt nem tudom mit értesz.
Az AppleIDhez tartoznak a vásárlások nem a készülékhez. Tehát ha egy AppleID-vel letöltesz egy appot, akkor az a vásárlás mindegyik olyan készüléken látszani fog amelyikre azzal az AppleID-vel bejelentkezel. Még 10 év múlva is. Én is látom a 2009-es vásárlásaimat is.
Viszont azt nem látod hogy egy másik készüléken letöltötték-e, letöltött állapotban van-e az app. Csak azt látod hogy egyszer valahol valamelyik készüléken megvették.
Dehogy Tinder...hàla égnek ennyire nem gàz a helyzet... 🤣
Nagyon köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!