Vettem egy Samsung A35 telefont. Tőltő nincs benne, a kábel mind kétvége USB C tipusu. Így hogy töltsem? A samsungtol ilyet nem vártam
Figyelt kérdés
szept. 4. 16:55
11/15 anonim válasza:
Venned kell egy USB-A to USB-C kábelt, hogy a régi töltőddel is tud tölteni.
Vagy ha van a laptopodon vagy az asztali gépeden USB-C csatlakozó, akkor ott is tudod tölteni.
Töltő adaptert nem adnak hozzá, a videóban is látszik.
12/15 anonim válasza:
Egyrészt tudtommal ez van évek óta, nem csak a Samsungnál, másrészt vásárlás előtt nem kell feltételezni semmit, utána lehet nézni, meg lehet kérdezni. Vehetsz egy USB-A-C kábelt, vagy USB-adaptert, vagy új töltőt, a telefon 25W-os (azaz gyorsabb) töltést is támogat, nem biztos, hogy ezt a régi töltőd is tudja. Cserébe jó lesz a következő telefonhoz is.
13/15 A kérdező kommentje:
Az normális hogy töltéskor a kijelző is meleg? Minden alkalmazást bezártam az internetet is kikapcsoltam, 48% rol kezdtem a töltés. Eredeti 2019 es Samsung 15w adapter+ kábel töltöm
szept. 7. 07:26
14/15 anonim válasza:
Normális, főleg nagyobb teljesítménynél.
15/15 anonim válasza:
15W-ot egyébként nem mondanék olyan nagy telejsítménynek manapság :) az én töltőm 120W-os.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!