Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy Samsung A35 telefon...

Vettem egy Samsung A35 telefont. Tőltő nincs benne, a kábel mind kétvége USB C tipusu. Így hogy töltsem? A samsungtol ilyet nem vártam

Figyelt kérdés
szept. 4. 16:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező USB C-re átállnia minden gyártónak. Az átmeneti időszakban lehet szórakozni kell adapterekkel, de hosszú távon érdemes mindent leváltani erre. Mivel egy idő után mindenkinek ugyanaz a típusú töltőfeje és kábele lesz, nem lesz értelme minden új készülékhez egy újabb fejet adni és azt gyűjteni a szekrényben.
szept. 4. 16:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Ahogy látom még műanyag fólia sincs a kijelzőn a keretre arra meg tettek. Régi típusú samsung töltővel tölthetem?
szept. 4. 17:03
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt tudtam hogy nincs tőltő hooza de hogy a kábel is más típusú qzt nem. Műanyag fólia a kijelzőn miért nincs? Erről nem írnak sehol.
szept. 4. 17:10
 4/15 anonim ***** válasza:

Bármilyen töltővel töltheted, ami USB-C végű.

A régi töltőd is jó hozzá.

szept. 4. 17:10
 5/15 A kérdező kommentje:
A kábel amit kaptam mind a két vége USB C tipusu és nem tudom bedugni régi töltőbe
szept. 4. 17:17
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs otthon egy USB C típusú kábeled?

Az is jó lesz.

Én a samsungomat egy régi xiaomi töltővel töltöm már évek óta.

szept. 4. 17:56
 7/15 A kérdező kommentje:
Már írtam nekem ez újdonság h mind a két vége a töltőnek USB C típus szóval a régi samsung töltővel nem lehet tölteni. Kábelem az van de a használati uasitasban azt írja hogy csak eredeti töltővel töltsem
szept. 4. 18:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Venned kell egy USB A-C kábelt. A telefon USB2 egyébként (~45MB/s)
szept. 4. 18:06
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezt annyira nem kell túlpörögni, nyugodtan töltsd más kábellel.

Amúgy nem tudom, a Samsung folyton változtat mindenen, egyszer ilyen kábelt adnak, máskor amolyant, valamikor mind a két vége C típusú, valamikor meg csak az egyik, valamikor van fólia, valamikor nincs.. a Samsung csinál mindent IS. Ettől függetlenül az a gyári fólia ami rajta van a telefonon, semmit sem ér, szóval olyan szempontból mindegy. A lényeg, hogy régi töltővel is töltheted.

szept. 4. 18:17
 10/15 anonim ***** válasza:
67%
-.-' USB-A és USB-C is jó. Bármilyen kábel aminek USB-C az egyik vége. Nem feltétlen kell a gyárit használni, bármely másik is jó. Csak ne gagyi kínai legyen Temu-ról, mert az vagy silány lesz/nem fog tölteni/tönkre is vághatja a telefont.
szept. 4. 18:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!