Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a gép hangkártyájára dugok...

Ha a gép hangkártyájára dugok 5.1et és átállítom 5.1re a szoftvert, akkor mennie kell mindegyik hangszórónak, nem igaz?

Figyelt kérdés

Tehát ha van egy 5.1 hangrendszer, 3 jack-es, zöld, sárga, és fekete. Ha ezeket hátul bedugom a mikrofonba (rózsaszínbe) és a zöldbe, és a kékbe, és beállítom a hangnál szoftveresen hogy 5.1be tegye. Akkor szólnia kell mind az 5 hangszórón , nem?

Miért van az hogy nekem nem szól?

Mit kellene még beállítanom?

Megnéztem egyesével a hangszórókat, és szól mindegyik hangszóró. Tehát hangszóróval nincs probléma. De ha gépbe dugom nem szól csak 2 hangszóró.

szept. 2. 13:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Azt csináltam, hogy a mélynyomó hátulján 1 aljzatba amin jön a hang, oda egyesével bedugtam a hangszórókat végig próbáltam, mindegyik hangszóró szól, tehát a hangszórókkal nincs baj. De valahol mégis gubanc van.. nem tudom hol hibázik. Az a vicc hogy amikor teszteltem a wibdowsba, ugye akkor előjött a kép h ott ül a kis emberke és 5.1 beállításnál van a 2 front elöli hangszórók, a mélynyomó, a center és a 2 hátsó jobb és bal. Namost én nem raktam így szét a hangszórókat, de azt megállapítottam tesztnél, hogy rámegyek bármelyik hangszóróra a tesztben, mindig ugyanabból a 2 hangszóróból jön a teszt hang .

Szóval ha tippelni kéne, a mélynyomó ládán a kimenetekkel van a gond

szept. 3. 13:30
 12/19 CspCsj ***** válasza:

Legalább megtaláltad, hogy hol van a gond.

Szét kell szedni és a paneljét végigméregetni, - ha ilyet még nem csináltál, akkor nem lesz könnyű.

szept. 3. 14:22
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát igen. Na majd elviszem h nézzék meg. köszi a segitséget!
szept. 3. 15:08
 14/19 P.O.C. ***** válasza:
Pontosan milyen típusú hangfalszettről van szó?
szept. 4. 05:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Creative sbs 580
szept. 4. 07:57
 16/19 P.O.C. ***** válasza:
Igen annak fix bemenő kábelei vannak, nem lehet csak úgy cserélni.
szept. 5. 06:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Végülis addig babráltam vele, hogy 4 hangszóróból jön a hang, az egyik hátsóból nagyon halkan szól, és a jobb első egyáltalán nem szól, amin van a hangerőszabályzó meg a bekapcsoló gomb. Meg az a tapasztalatom hogy a jack kábeleket mozgattam hátul a gépnél, és úgy sikerült működésre bírni a hangszórókat, tehát olyan mintha ott érintkezési hibás lenne.

Na de majd elviszem h nézzék meg, hátha tudnak rajta valamit kezdeni. Mindenesetre nagyon szépen szól a 4 hangszóró is önmagába, jó kis 5.1 amúgy

szept. 5. 07:46
 18/19 A kérdező kommentje:
Akarom mondani, kijavítva, 3 szól szépen rendesen, a negyedikből halkan jön a hang , az ötödikből meg egyáltalán semmi nem jön, erre a következtetésre jutottam
szept. 5. 07:53
 19/19 P.O.C. ***** válasza:
Ha tényleg kontakt hiba, és csak kábeleket kell cserélni nekik, akkor nem kérhetnek érte túl magas árat szerintem.
szept. 5. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!