Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki magyarázza el kérlek...

Valaki magyarázza el kérlek titeket.Gmailnél mit jelent ha úgy kapom meg hogy előtte az van hogy titk.más?

Figyelt kérdés

Nagyoon durván béna vagyok ezzel kapcsolatban,sose értettem a komolyabb dolgokat(úgy tűnik még az egyszerűt se)Szóval ahogy leírtam úgy kaptam meg.Felül a feladó,utánna címzett,és utánna meg a(titk.más.)

Ez olyasmi hooogy "hozzácsatoltak" valakihez hogy együtt kapjuk meg,de csak én látom őt és az hogy én is megkaptam ő nem?

Ez egy iskolával kapcsolatos dolog szóval tuti sokan megkapták.És remélem nem félre ment és nekem is szánták.Vagy ugyan ezt el tudom képzelni amolyan láncban,hogy mindenki az előtte lévőt látja,de aki utánna van(ha van)azt nem

aug. 30. 21:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti hogy csak a feladó látja hogy te is megkaptad. A többiek nem. A válaszokat sem kapod meg.
aug. 30. 22:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!