Mért lett lassú a Google keresés?
Figyelt kérdés
valamiért a Google keresés nagyon lassú lett! valamit elkezdek keresni, és azt 4 másodperc múlva nyissa meg. de a weboldalak meg nyitása, pl youtube Facebook Ncore meg ilyenek, azok olyan gyorsan nyílnak meg ahogy eddig.
igaz nem húztam újra a gépet kb 2 éve, :D de van vagy 1 TB játék a gépre telepítve! és azokat újra telepíteni, +2 óra. de semmi más nem változott meg, csak is Google keresés kergült meg! és nem tudom hogy mért.
aug. 24. 19:39
1/4 anonim válasza:
töröld a sütiket, gyorsítótárat. Nálam yt csináltam ugyanezt, 15-30 mp-volt mire betöltődött a főoldal.
2/4 anonim válasza:
Tudod hány millió weboldalt tartalmazó indexet kell átnéznie? Ahhoz képest a 4 másodperc villámgyors.
3/4 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest a 4 másodperc villámgyors
ez elött, 1 másodpercig se kellett el számolnom, ezért érdekes.
aug. 25. 10:53
4/4 A kérdező kommentje:
aug. 25. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!