Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kép alapján tudok személyt...

Kép alapján tudok személyt keresni?

Figyelt kérdés
Googlen van valami ilyesmi funkció, csak sose használtam. Szóval, ha van képem valakiről, és szeretném megtudni ki ő, van erre valami kereső, ahol a képet feltöltöm, és azonosítja a facebook profilt vagy stb? Nyilván nincs csak reménykedek benne hátha. (Ma egy rendezvényen láttam egy táncos lányt, aki nagyon megtetszett, és csak kép van róla, ha esetleg érdekel valakit, hogy miért van ez a kérdés.) Viszont semmit se tudok róla, max a hagyományos régi módszer maradna, hogy felteszem a képet, hogy aki ismeri a kepen látható lányt, írja meg nekem. Ez nyilván meg se történne, mert személyisègi jovi kérdéseket is vet fel, meg egyébként se égetném magam.

2023. aug. 20. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A fősodratú keresőknek van inverz - képek alapján történő - keresője:

* [link] - a keresősávban balról a második "Képalapú keresés" ikon

* [link] - a keresősávban balról a második "Keresés kép használatával" ikon

* [link] - a keresősávban a fényképezőgépet szimbolizáló ikon

Vagy egy kifejezetten ezt szolgáló alkalmazás:

[link]

De mindezek csak a publikus oldalakon tudnak keresni.

2023. aug. 20. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:
25%

Nincs ilyen. A google fotók a saját fényképeid között találja meg az azonos arcokat.

A google lens/képkereső max. hírességekkel fog működni.

2023. aug. 20. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!