Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet rakni windows 7...

Xamijg kérdése:

Hogyan lehet rakni windows 7 et rakni egy lenovo ideapad 330 15 ikb re?

Figyelt kérdés
Mindig eat dobja ki de én letöltöttem as illesztö programokat [link]
aug. 12. 12:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom a helyes írási hibákat
aug. 12. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
És az Windows 7-hez való, illetve a megfelelő háttértár vezérlőhöz?
aug. 12. 12:39
 3/7 P.O.C. ***** válasza:
100%
Kétlem hogy ehhez a vezérlőhöz lenne Windows 7 driver. Próbáld meg letiltani az RST -t a BIOS -ban. De még ha utána látni is fogja a lemezt, lesznek nagyobb gondjaid is. Ezt a laptopot már nem Windows 7 -hez csinálták. Semmilyen más támogatást és drivert nem fogsz találni.
aug. 12. 12:51
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Röviden: ez szívás.

Hosszabban: meg kell keresni a megfelelő háttértár vezlrő drivert, ki kell tenni egy USB meghajtóra, és amikor ezt kéri a gép, akkor bedugni a meghajtót, és itt meg lehet adni.

A szívás az, hogy nem nagyon van már Windows 7 támogatás. Elvileg az Intel Rapid Storage Technology driver kell, de ebből én nem találtam a Lenovo oldalán megfelelőt (attól még lehet, hogy van)

Lehet egyébként hardveres gond is, meg kellene nézni, hogy egyáltalán van-e látható háttértár.

aug. 12. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Ennek kéne megjelennie: [link]
aug. 12. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
34%
Erre már mehet a Windows 11, mivel már hivatalosan támogatott a 8. generáció.
aug. 12. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Ez a notebook nem kompatibilis a win7-el. Cseréld el egy 10-15évvel öregebb gépre.
okt. 17. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!